Dankzij Ikblijfthuis.be blijft u zo lang mogelijk mobiel.

Bezoek onze webshop

Rolstoelen, rollators en scooters

Bij ons vindt u de bewegingsvrijheid die u nodig heeft.  Er zijn veel mogelijkheden om uw mobiliteit te vergroten. We hebben een ruim aanbod aan rolstoelen, rollators en scooters. Ook bieden we bijvoorbeeld een opvouwbare scooter aan die zichzelf in de kofferbak van de auto rijdt. Nieuw in ons gamma zijn de Trust rollators, want een beetje klasse kan geen kwaad!


Als verstrekker leveren wij u deze hulpmiddelen aan terugbetalingstarief. Als u aan de voorwaarden voldoet, moet u verder niets opleggen. Wil u bijkomende opties? Dan hebben wij de beste prijsgarantie. Wij bieden u immers het beste van 3 fabrikanten aan. Neem een kijkje in de gallerij en ontdek onze klassevolle producten.

Veilig en praktisch in huis

kies voor stijl... want een beetje klasse kan geen kwaad!

Wie mobiel is, moet dat in alle omstandigheden kunnen zijn. Daarom bieden we tal van extra’s aan, zoals aangepaste paraplu’s, scootertassen, beschermzeil en regenkledij.  Een paraplu op je rollator?

Aanpassingen aan huis

Zo lang mogelijk thuis wonen, dat betekent de nodige aanpassingen in uw huis kunnen garanderen.Ikblijfthuis.be denkt met u mee voor het wegwerken van drempels, aangepaste oprijlanen, anti-slipmateriaal of extra licht en mobiliteit in huis. Daarnaast verzorgen we graag uw subsidieaanvraag. informatie   0498 59 12 68