Dankzij Ikblijfthuis.be blijft u zo lang mogelijk mobiel.

Bezoek onze webshop

Rolstoelen, rollators en scooters

Bij ons vindt u de bewegingsvrijheid die u nodig heeft.  Er zijn veel mogelijkheden om uw mobiliteit te vergroten. We hebben een ruim aanbod aan rolstoelen, rollators en scooters. Ook bieden we bijvoorbeeld een opvouwbare scooter aan die zichzelf in de kofferbak van de auto rijdt. Nieuw in ons gamma zijn de Trust rollators, want een beetje klasse kan geen kwaad!


Als verstrekker leveren wij u deze hulpmiddelen aan terugbetalingstarief. Als u aan de voorwaarden voldoet, moet u verder niets opleggen. Wil u bijkomende opties? Dan hebben wij de beste prijsgarantie. Wij bieden u immers het beste van 3 fabrikanten aan. Neem een kijkje in de gallerij en ontdek onze klassevolle producten.

Veilig en praktisch in huis

Extra gadgets

Wie mobiel is, moet dat in alle omstandigheden kunnen zijn. Daarom bieden we tal van extra’s aan, zoals aangepaste paraplu’s, scootertassen, beschermzeil en regenkledij.  Een paraplu op je rollator?

 • rollators LICHTGEWICHT

  lichtgewicht rollatos

  vlot op de bus, drempels nemen of in en uit de wagen laden... kies voor super plooibare lichtgewicht rollators en met een beste prijsgarantie voor de opleg.

 • Rollators SUPERLICHT

  Lichtgewicht rollators, alluminimum of carbon versie

 • Rollators met stijl

  LICHTGEWICHT ROLLATOR: stijlvol in verschillende kleuren en met lederen zitting. Weggewerkte kabels, praktisch in het gebruik en mooi passend bij uw persoonlijkheid.

Aanpassingen aan huis

Zo lang mogelijk thuis wonen, dat betekent de nodige aanpassingen in uw huis kunnen garanderen.Ikblijfthuis.be denkt met u mee voor het wegwerken van drempels, aangepaste oprijlanen, anti-slipmateriaal of extra licht en mobiliteit in huis. Daarnaast verzorgen we graag uw subsidieaanvraag. informatie   0498 59 12 68

 • Senioren Scooters

  scooters met een beetje klasse... dat kan geen kwaad!

  Kom terug onder de mensen, verplaats je optimaal en veilig.  Kies voor een scooter met grote of beperkte actieradius. Kies voor wensbare, stabiele en duurzame scooters van een gekend merk. Met optimale garantie, pechbijstand. Wanneer u niet voor terugbetaling in aanmerking komt. Bieden we de goedkoopste prijsgarantie. Ook voor Nederlandse klanten bieden we de beste prijs!

 • duo scooter

  samen uit = samen thuis.  Geniet samen van mobiliteit, samen weg, samen winkelen, samen uitstappen doen.  Laat een mobiliteitsbeperking van één der partners niet hinderen.  Ga samen terug op stap, net als met een tandem... maar zonder dat je moet trappen.   Kies voor een duurzame limo versie. met optimale garantie, pechbijstand ... en de allerscherpste prijs.   Voor één keer zeggen we... blijf NIET thuis... geniet er samen van.