Contact

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over een product of over de werking ervan? Of een bepaald probleem waarvan u niet weet of er een hulpmiddel voor bestaat? Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming voor een mobiliteitshulpmiddel? Of wilt u thuis een drempelhulp laten installeren, een aanpassing aan de badkamer laten uitvoeren, of een traplift laten plaatsen?

U kunt ons via dit contactformulier contacteren voor alle vragen en/of opmerkingen omtrent de producten of dienstverlening die we aanbieden.

Het invullen van uw adres is volledig optioneel, en enkel nodig indien u een groot artikel (gekocht of gehuurd) wilt laten leveren, voor het aanleggen van drempelhulpen bij u thuis, de installatie van een traplift, of voor het uitvoeren van badkameraanpassingen.

 
 
 
 
Contacteer mij bij voorkeur via e-mail, telefonisch indien nodig
Contacteer mij bij voorkeur telefonisch, via e-mail indien nodig
Contacteer mij uitsluitend via e-mail
Contacteer mij uitsluitend telefonisch
 
 
 
 
 
 

Uw contactgegevens worden enkel gebruikt om de gevraagde informatie te bezorgen. Na 30 dagen worden ze van onze servers gewist. U heeft te allen tijde het recht op inzage, verbetering of verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Door dit contactformulier te gebruiken, stemt u in met onze privacyverklaring en disclaimers.

Bijna alle thuiszorghulpmiddelen

IkBlijfThuis.be