Badkamer

Badkamer

Hier vindt u een overzicht van alle hulpmiddelen voor in de badkamer of het toilet.


Onze excuses, aan deze pagina wordt gewerkt.

We zijn momenteel druk bezig met de website te vernieuwen.

Kom binnenkort zeker nog eens terug!

Ga naar "Douchekrukken en -stoelen" in de webshop.

Douchekrukken en -stoelen

U gebruikt een douchekruk als u zich niet of moeizaam staande kunt houden tijdens het douchen, of daar het zelfvertrouwen voor mist. Het maakt het douchen comfortabeler en veiliger.

Een douchestoel (met rugleuning) zorgt voor nog meer stabiliteit.

Ga naar "Badplanken en badzitjes" in de webshop.

Badplanken en badzitjes

Heeft u enkel een bad waarin u geregeld ook eens graag een douche neemt? En wordt het moeilijker om lang te blijven rechtstaan of om uw evenwicht te bewaren? Dan kan een badplank een oplossing bieden. U kan dan zittend douchen en ook makkelijker in en uit bad stappen.

Met een badzitje zit u wat lager in bad. Dit geeft een veiliger gevoel, en hiermee belandt er ook minder water naast het bad tijdens het douchen.

Ga naar "Badliften" in de webshop.

Badliften

Als u liever een bad dan een douche neemt, maar niet meer voldoende beweeglijkheid of evenwicht bezit om dat op uw eigen te doen, dan kunt u kiezen voor een badlift.

U gaat op het zitvlak van de badlift zitten, draait de benen over de badrand, en laat dan de lift in het bad zakken. Zo kan u weer volledig zelfstandig een bad nemen.

Toiletstoelen

Een toiletstoel (ook wel wc-stoel, postoel of nacht-stoel genoemd) kunt zowel in de badkamer als in de slaapkamer gebruiken.

Als u geen toilet heeft op de bovenvedieping, of 's nachts niet meer tijdelijk op het toilet geraakt, kunt u de toiletstoel mét toiletemmer gebruiken op de slaapkamer.

U kunt de wc-stoel ook gebruiken door de stoel zonder emmer boven het toilet te plaatsen. U zit dan comfortabeler, en kunt makkelijker rechtstaan dankzij de armleuningen.