Zo lang als mogelijk thuis blijven, met de goede raad en de juiste hulpmiddelen van Ikblijfthuis.be

Bezoek onze webshop

Liften

Om uw veiligheid en mobiliteit in huis te garanderen, integreren we graag trapliften of huisliften bij u thuis. We komen met realistische oplossingen, aangepast aan uw woonomgeving. Duurzame, betrouwbare oplossingen met 7/7dagen en 24/24uur wachtdienst

Uiteraard met de beste prijsgerantie.  Wij vullen graag met u de subsidieaanvraag in.

Aanpassingen

Drempels verlagen, de juiste handvaten installeren in uw badkamer, anti-slipvloeren aanleggen, installeren van uitneembare en goedkope badliften... het is door deze aanpassingen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag om zo vlot mogelijk in en uit uw bad en bed te raken en komen deze aanpassingen bij u thuis installeren.

Contact

Alarmsystemen

De alarmsystemen die we aanbieden, kunnen eenvoudig in uw smartphone geïntegreerd worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om mensen te traceren aan de hand van hun smartphone in het geval ze dwaalgedrag vertonen. We bieden ook vidiphone aan, een toestel dat via camera toelaat om te kijken of er iets aan de hand is in huis. Ten slotte bieden we ook een mobiel alarmsysteem aan waarmee familieleden snel op de hoogte kunnen worden gebracht. 

Ook bieden we alarmsystemen aan die via de horloge een sein geven om op tijd de medicatie in te nemen of op tijd naar de wc te gaan. Ook voor kinderen kan dit nuttig zijn.